Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen Indian Code Jewelry en de wederpartij, tenzij anders is overeengekomen. Indian Code Jewelry heeft te allen tijde het recht haar algemene voorwaarden te wijzigen.

Prijzen en Prijswijzigingen

Alle prijzen op de website zijn vermeld in euro’s en zijn inclusief 21% btw. Indian Code Jewelry heeft te allen tijde het recht om de prijzen te wijzigen. Aan prijzen, invoer-, druk- en zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.

Garantie

Op de handgemaakte sieraden van Indian Code Jewelry zit drie maanden garantie vanaf de aankoopdatum. U heeft garantie op het leer, kralen, bedeltjes en sluitingen. Bij klachten kunt u binnen drie maanden na aankoop van uw sieraad contact met ons op nemen. Wij zullen uw sieraad kosteloos repareren.

Buiten de garantie valt:

  • natuurlijke slijtage
  • vlekken veroorzaakt door parfum
  • lakbeschadiging van hout, leer en kralen door (regen)water
  • kralen/leer die afgeven nadat zij in contact komen met water

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor normale slijtage of enige vorm van schade bij het verkeerd gebruiken van onze sieraden.

Maten en vermaakkosten armband

Al onze Indian Code Jewelry armbanden worden vanaf de bestelling op maat gemaakt. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Verzenden en Vervoersschade

Verzenden binnen Nederland kost € 6,95 per bestelling. Voor aankopen boven de € 75,- berekenen wij geen verzendkosten. Wij versturen uw bestelling met PostNL via pakketpost en DHL. Alle bestellingen worden zorgvuldig gecontroleerd, verpakt en verzonden conform de voorwaarden van DHL en/of PostNL. Mocht uw bestelling beschadigd zijn aangekomen dan verzoeken wij u om binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling contact met ons op te nemen.

Levering

Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst van betaling verstuurd. Alle producten op de website zijn op voorraad.

Ruilen/Retourneren

U kunt binnen 7 dagen (na ontvangst van uw bestelling) uw bestelling ruilen of retourneren, mits deze niet op maat gemaakt is en onbeschadigd, ongedragen en in de originele verpakking geretourneerd wordt. In alle gevallen dient u eerst schriftelijk (per e-mail of post) contact met ons op te nemen. U dient hierbij uw naam en factuurnummer te vermelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De aankoopsom van de door u geretourneerde producten zal binnen 7 dagen (na ontvangst van het product) worden teruggestort. De verzendkosten voor het ruilen of retourneren zijn voor uw eigen rekening.